COMMITED TO WORK(OUT)

Online platforms en bedrijfsfitnessmogelijkheden zijn genoeg beschikbaar, maar het resultaat voor de deelnemers op langere termijn blijft helaas vaak uit.

Bij COMMIT is ons doel om een ieder de tools te geven om duurzaam en effectief een vitale leefstijl aan te meten die niet alleen werkt voor werknemers, maar ook juist voor u! 

VITALITEIT OP DE WERKVLOER VERTAALT ZICH LETTERLIJK NAAR VITALE WERKNEMERS, MAAR HOE PAKT U DAT AAN?

Hoe vreemd het ook mag klinken: klanten komen niet eerst, werknemers komen eerst.

Als u zorgt voor uw werknemers, zorgen zij voor jullie klanten. Best logisch, toch? Maar hoe laat u medewerkers groeien op het belangrijkste onderdeel van het leven…hun gezondheid. 
En hoe vinden jullie gezamenlijk de balans tussen mentale- en fysieke gezondheid EN job performance?

Een tevreden werknemer is immers bereid meer te doen dat wat er van hen verwacht wordt en is trots op persoonlijke en bedrijfsprestaties. Lager ziekteverzuim is dan een natuurlijk gevolg, maar hoe bereikt u dat als werkgever? 

Ons WE DO programma van 12 weken is gericht op uw organisatie om uw werknemers te leren eigenaarschap te nemen op een duurzame en bewezen effectieve methode. Hierbij worden deelnemers fysiek en mentaal uitgedaagd om individueel en in teamverband een krachtige leefstijl te creëren.

In deze 12 weken ligt de focus op de CORE4: body, brain, relations en work. We leren de deelnemers met praktische opdrachten, persoonlijke coaching EN fysieke doelstellingen een shift te maken van ‘weten wat je moet doen’ naar ‘iemand zijn die het doet’.
Neem contact met ons op via onderstaande button en wij leggen het u haarfijn uit in een persoonlijk gesprek!

I DO BUSINESS

Speciaal voor ondernemers hebben wij het I DO business traject ontwikkeld specifiek gericht op zakelijke leiders en ondernemers.

In dit traject werkt u met onze ervaren business coaches. De focus ligt gedurende deze 12 weken meer op wat werkt voor u en uw organisatie. 
We werken aan ruimte en rust creëren in uw business doelen, krachtige keuzes maken die u ontzorgen en als inspiratie dienen voor uw medewerkers/werknemers.

U leert impact te maken op uw manier van leidinggeven, maar ook rust en ruimte te maken in uw zakelijke en persoonlijke leven. Onze business coaches vertellen u graag meer tijdens een intake.