Coaching

Bij COMMIT geloven we dat jouw gezondheid en welzijn een natuurlijke en blijvende gewoonte moeten worden, een intrinsiek onderdeel van het dagelijks leven.

Benieuwd hoe wij dit impactvol voor elkaar krijgen? Kom met ons in contact.
We dagen je graag uit!

COMMIT. COACHING

Je presteert het beste als je jezelf in controle hebt, op het gebied van body & mind, maar ook in je werk en relaties. Als je de afspraken die je met jezelf maakt nakomt, kun je op jezelf vertrouwen.

Bij COMMIT omarmen we daarom je volledige welzijn. Naast onze trajecten bieden wij onze leden 1-op-1 coaching aan op ieder gewenst niveau: 

  • lifestyle - gericht op jouw gezondheid en vitaliteit
  • performance - gericht op het behalen van (fysieke en/of mentale doelen)
  • business - gericht op ondernemerschap en effectief leiderschap

De coaches helpen je door je te laten zien wat je nog niet zag, zodat je zelf de wenselijke correcties kunt maken zowel mentaal als fysiek.

Weet je zelf niet waar of hoe te beginnen? Ons team gaat graag persoonlijk en effectief met je aan de slag! Klik op de button om met één van onze committed coaches in contact te komen!

PERFORMANCE SESSIES

Ontdek wat coaching voor jou kan betekenen!

Bij COMMIT Health Clubs onderscheiden we ons met een coaching aanpak die echt anders is dan de rest. We begrijpen dat woorden alleen niet genoeg zijn om de kracht van onze methode te laten zien. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze Performance Sessies, waar je zelf kunt ervaren wat onze coaching uniek maakt.

Deze sessies zijn ontworpen om jou te laten zien wat er nodig is om jouw fysieke resultaten te bereiken en vast te houden. Je krijgt niet alleen inzicht in wat jou momenteel tegenhoudt, maar ook in de kansen die je mogelijk mist en hoe je deze kunt benutten.

Ben je klaar om te ontdekken hoe onze coaching jou kan helpen om je fysieke en persoonlijke doelen te bereiken? Dat kan kosteloos en vrijblijvend bij COMMIT. Betaal in plaats daarvan met je aandacht en kom voorbereid opdagen!

IN BODY METING

Bij ieder lidmaatschap en traject hoort een periodieke meting bij COMMIT. Dat vinden wij niet meer dan logisch want bij ons zien we graag dat je duurzaam werkt naar jouw persoonlijke doelen.

Mocht je tussentijds behoefte hebben aan een aanvullende meting of je specifieke voortgang willen weten op een ander tijdstip, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Vraag jouw committed coach en/of trainer ernaar!