ARE YOU (F)IT?

COMMIT is een jonge speler in de markt, waarbij we samen de schouders eronder zetten. Er wordt hard gewerkt met passie en energie en ontwikkeling staat bij ons hoog op de agenda. We stellen haalbare doelen, staan garant voor onze inzet en boeken zo aantoonbare resultaten. En dat geldt ook voor onze leden. Die staan namelijk altijd centraal in alles wat we doen. 

Als committed team streven we naar voortdurende ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak.
Het is belangrijk om te weten dat we graag in je investeren als collega. Je volgt ons intensieve, maar uitdagende I DO-programma van 12 weken waarbij je versteld zult staan van je eigen resultaten.
Of je nou wilt groeien op fysiek vlak, mentaal sterker wilt worden of aan je carrière binnen COMMIT wilt werken; jij hebt het voor het zeggen!

We hebben grote ambities en zijn dus ook continu op zoek naar collega’s die met ons willen werken aan een duurzaam gezond Nederland en alles op alles zetten om echt impact te maken op anderen.

Herken jij jezelf in onze COMMIT aanpak? Kijk vooral naar onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. We zijn benieuwd naar jou!

Werken bij COMMIT

Als jonge, committed speler op de markt zijn wij hard aan het groeien. Kom jij jouw ambities in gezondheid en vitaliteit bij ons waarmaken? Bekijk onze openstaande vacatures hier.

(PERSONAL) TRAINER

Aangeboden: persoonlijke doelen halen EN anderen echt helpen! Onze COMMITTED (personal)trainers doen het allemaal… 

Bekijk de vacature

CLUB MANAGER LEIDSCHE RIJN - UTRECHT

Altijd al je eigen health club willen runnen? Dit is je kans!

Bekijk de vacature

ACCOUNTMANAGER

Start het nieuwe jaar goed en ga aan de slag als accountmanager op de meest unieke locatie in Utrecht...

Bekijk de vacature

Zit er geen vacature voor je bij?

Niet getreurd, want talent en commitment laten we niet lopen. Stuur een open sollicitatie naar ons en we nemen graag contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!