Jouw traject

Bij COMMIT weten we hoe je blijvend fit en vitaal wordt. We weten ook waarom je bij een gewone sportschool blijft terugvallen in oude patronen; ooit waren we zelf zo’n sportschool. Nu zijn we met trots een health club. We ontdekten hoe onze leden met een focus op hun innerlijke houding een duurzame verandering wél konden realiseren.

Fit en vitaal worden én blijven kostte ineens geen energie meer; het werd de nieuwe standaard. Zelfs bij mensen die dat nooit van zichzelf hadden gedacht.

COMMIT. I DO

Weet jij wat je moet doen of word je iemand die het doet? I DO geeft je in 12 weken de kracht om zélf de juiste keuzes te maken. 

Met de COMMIT aanpak, gebaseerd op een krachtige innerlijke houding, creëer je je eigen nieuwe normaal, een fundament voor een betere gezondheid en hogere kwaliteit van leven. En het mooie is: je hebt dit helemaal zelf onder controle. Je besluit zelf en geeft zelf je commitment.

Zo werk je in 12 weken aan een duurzaam gezonde levensstijl. En onze coaches en trainers helpen je daarbij. Dat doen we met metingen, actieve coaching én training. We bieden je een omgeving waarin je veerkracht opbouwt en eigenaarschap ontwikkelt.

Het levert je meer energie, rust en meer succes. Voor de rest van je leven.

PERFORMANCE SESSIES

Ontdek wat coaching voor jou kan betekenen!

Bij COMMIT Health Clubs onderscheiden we ons met een coaching aanpak die echt anders is dan de rest. We begrijpen dat woorden alleen niet genoeg zijn om de kracht van onze methode te laten zien. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze Performance Sessies, waar je zelf kunt ervaren wat onze coaching uniek maakt.

Deze sessies zijn ontworpen om jou te laten zien wat er nodig is om jouw fysieke resultaten te bereiken en vast te houden. Je krijgt niet alleen inzicht in wat jou momenteel tegenhoudt, maar ook in de kansen die je mogelijk mist en hoe je deze kunt benutten.

Ben je klaar om te ontdekken hoe onze coaching jou kan helpen om je fysieke en persoonlijke doelen te bereiken? Dat kan kosteloos en vrijblijvend bij COMMIT. Betaal in plaats daarvan met je aandacht en kom voorbereid opdagen!

COMMIT. I AM

Als vervolg op ons I DO traject bieden wij onze leden ook de mogelijkheid om binnen een kleine, exclusieve groep zichzelf mentaal en fysiek te blijven uitdagen.

In dit traject van 52 weken vinden persoonlijke coaching gesprekken twee wekelijks plaats op een vast moment met een vaste coach. Hiernaast kunnen deelnemers in hun vertrouwde I AM groep trainen (twee keer per week) en meedoen aan speciale I AM events en workouts. 

Wil je meer weten over COMMIT. I AM? Onze coaches beantwoorden graag al je vragen.