Contact

Jouw vraag of mening is belangrijk voor ons.

Commit.

COMMIT is de inspirator om samen Nederland gezond te maken. In onze healthclubs helpen we jou aan een duurzame gezonde leefstijl. Met persoonlijke aandacht en een bijzonder effectieve aanpak. Als jij bereid bent in jezelf te investeren, helpen we jou aan blijvend fysiek en mentaal resultaat.

De COMMIT Healthclubs zijn in Utrecht te vinden in Oog en Al en Leidsche Rijn.

KVK: 66517818
BTW: 8565.91.002.B01

Health Club Leidsche rijn

Bank: NL64INGB0008166074 – Leidsche Rijn Centrum

Health Club Oog in Al
Bank: NL85INGB0007513953 – Oog in Al
Stuur ons een bericht

Heb je een vraag, feedback of kunnen we je ergens anders mee helpen? Stuur je bericht via dit formulier.

Commit is onderdeel van

Veelgestelde vragen

Je kan via effectieve small group trainingen deelnemen aan functional training, bootcamp, Fit Plus, Tabata en Bodypower. Als jouw favoriete les er niet tussen staat, laat ons weten welke je nog mist. We zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod.

Is het je eerste keer bij een small group training? Geen zorgen. De trainer legt je persoonlijk uit wat er gaat gebeuren, wat je moet doen en ondersteunt je tijdens de training.

Ja. We hebben privékleedkamers met ieder een eigen douche. Zowel de kleedkamers als de douches zijn van binnen af te sluiten. In de kluisjes kun je gemakkelijk je waardevolle spullen opbergen.

Nee, er is geen zwembad bij COMMIT.

Ja, daar hebben we verschillende mogelijkheden toe. Spreek een van onze medewerkers in de club aan om een afspraak in te plannen met een committed coach. Hij of zij zal jouw wensen met je bespreken.

Wel zien we de beste resultaten in de small group trainingen en het traject COMMIT. I DO. Als je de grootste impact wil maken op jouw fysieke en mentale gezondheid, raden we je aan daaraan deel te nemen.

Zeker. Zodra je de healthclub binnenkomt, vind je op verschillende plekken bordjes met het wifi-wachtwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen?