CLUBS

Je vindt onze COMMIT Health Clubs op verschillende locaties in Utrecht. En vanzelfsprekend zijn onze leden 24/7 welkom in al onze luxe clubs. Nu zijn er echt geen excuses meer...

COMMIT LEIDSCHE RIJN

In onze mooie, luxe Health Club in Leidsche Rijn kun je ongestoord werken aan je persoonlijke prestaties. De club is 24/7 geopend zodat je altijd kunt trainen in onze ruime, rustige club met de nieuwste apparatuur tot je beschikking.

Centrumboulevard 301            
3541 DK Utrecht            
Tel: 030 202 7373       
Email: leidscherijn@idocommit.nl

Klik hier voor Google Maps
(parkeren kan twee uur lang gratis in de parkeergarage Leidsche Rijn Centrum om de hoek)

"In COMMIT Leidsche Rijn zie je dat onze leden gefocused zijn om het uiterste uit hun workout te halen, iedere keer weer. Met o.a. onze unieke EGYM omgeving in de club kun je individueel lekker efficient en effectief aan de slag gaan, maar gelukkig doen onze leden ook net zo makkelijk mee met de challenges van onze trainers. Jezelf blijven uitdagen, dat zien we bij COMMIT natuurlijk graag!"

Haily de Palm Club Manager COMMIT Leidsche Rijn

COMMIT OOG IN AL

Onze eerste, originele COMMIT Health Club is gevestigd in Oog in Al, Utrecht. Deze moderne club combineert een rustige sfeer met een persoonlijke hands-on aanpak en is niet voor niets uitgegroeid tot een begrip in de wijk.

Händelstraat 57
3533 GH Utrecht
Tel: 030 204 0244
Email: ooginal@idocommit.nl

Klik hier voor Google Maps

"Bij COMMIT Oog in Al kunnen leden in alle rust trainen wanneer ze maar willen. Het leuke is dat je ziet dat onze trainers en coaches regelmatig inchecken bij iedereen, waardoor het voor onze leden al snel veilig en vertrouwd voelt om naar de club te komen. Dat is wat we willen bereiken: dat je in een fijne, motiverende omgeving doelbewust kunt werken aan je belangrijkste bezit: je gezondheid. Geweldig toch?"

Magritte Vinkesteyn Club Manager COMMIT Oog in Al

Coming soon!

COMMIT RIVIERENWIJK

Onze nieuwe COMMIT locatie is er eentje die je niet snel zult vergeten. In de prachtige, inspirerende st. Gertrudiskerk in Rivierenwijk Utrecht openen wij in maart 2024 onze derde vestiging en we kunnen niet wachten! Kom jij ook snel kijken?

"Bij COMMIT Rivierenwijk werk je aan je gezondheid van A tot Z. Wij gaan net een stap verder met onze horeca en recovery suite. Ook bieden wij hier meerdere soorten trainingen, denk hierbij aan yoga en een oude sport die weer booming is: boksen! 
Ik hoop jullie als (toekomstige) leden net wat langer te zien en te spreken dan alleen in je 45 min workout."

Kim van Ramselaar Project Manager COMMIT Rivierenwijk