OWN YOUR HEALTH

COMMIT. bestaat sinds januari 2022 en heeft momenteel drie mooie locaties in Utrecht: Oog in Al, Leidsche Rijn en sinds kort is ons paradepaardje in Rivierenwijk geopend. Onze ruime luxe clubs passen volledig bij onze aanpak en missie: een duurzaam gezond Nederland door mensen te helpen die bereid zijn in zichzelf te investeren. 

Kom sporten bij jouw urban fitness playground

Dit doen wij aan de hand van onze kernwaarden.

Maar we gaan verder dan alleen sporten en professionele coaching, we richten ons ook op gepast voedingadvies en supplementen zodat we je op alle vlakken optimaal kunnen ondersteunen: fysiek, mentaal, thuis en in bij ons in de health club.

Waarom wij committed zijn

De gezondheid van Nederlanders gaat achteruit. We worden dikker, leven ongezonder en krijgen meer burn-outs dan ooit. Tegelijk is er een overvloed aan weinig doeltreffende en dure ‘quick fixes’, gezondheidstrends en budget-sportscholen zonder begeleiding.
90% haalt er geen duurzaam resultaat mee. Daarom helpen wij je via de COMMIT aanpak je gezondheidsdoelen zelf te behalen. Én te behouden.

Dat doen we voor beginners en voor pro’s. Voor de eenling, het groepsdier en de ondernemer. Wat ons bindt, is de toewijding in alles wat we doen, oftewel: onze commitment.
We helpen je daarbij door je te laten zien wat je nog niet zag.

We coachen je daarbij met metingen en onze expertises over voeding, beweging, slaap, herstel en je eigen mindset. 
Zo word je fit, gezond en krijg je meer energie. Je bouwt een krachtige innerlijk houding op, wordt weerbaar en ervaart minder stress. Het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes en resultaten wordt je eigen nieuwe normaal.

OPRICHTER ARJAN KONINCKS AAN HET WOORD

Mijn naam is Arjan Konincks en ik ben de trotse oprichter van COMMIT Health Clubs. 

Toen ik ongeveer 40 jaar oud was, was ik succesvol als ondernemer: samen met m’n vrouw Jolanda hadden we een mooi bedrijf opgebouwd met twee Albert Heijn winkels en wat vastgoed onder onze hoede. Zelf was ik echter volledig uit conditie en langzaam gegroeid tot ca.106kg: voor mijn lengte en bouw veel te zwaar. Ik voelde me niet lekker in m’n vel.

Toen Jolanda een sportschool ging managen, kwam bij mij de realisatie dat ik als mede-eigenaar mijn eigen gezondheid eerst moest aanpakken. De gedachte “ik ben een sportschoolhouder” gooide mijn levensstijl drastisch om en ik begon te werken aan mijn gezondheid en fitheid. Het was een uitdagende reis en ik zou nu zeggen dat ik committed was, vastberaden. 
Een aantal jaar later kwam ik in contact met “Straight-Line Leaderschip” en hun unieke manier van coachen. Ik ontdekte dat “waar je vandaan komt” de basis is voor “waar je naar toe gaat”. Ik leerde dat verandering altijd volledig in je eigen handen ligt. Als je dit pakt, dus niet alleen snapt, maar echt leeft, geeft je dit zoveel kracht, mogelijkheden en rust. Dat gun ik iedereen!

Ik vind het fantastisch om anderen te begeleiden op hun eigen reis naar vitaliteit, welzijn en geluk. We hopen dat je je thuis zult voelen bij COMMIT en dat we je kunnen helpen je eigen persoonlijke transformatie te verwezenlijken. Je moet het wel zelf doen!

OWN YOUR HEALTH