Health Club
Oog in al

Waar jouw resultaat onze prioriteit heeft

HEAlth club

oog in al

Sportscholen en personal trainers zijn er genoeg. Wij pakken het anders aan.

In COMMIT Healthclub in Oog in Al werken we door middel van duurzame gedragsverandering toe naar jouw doelen. Je wordt onderdeel van een hechte community mensen die samen gaan voor hun gezondheid. Je traint samen – en wint samen. Binnen een groep gelijkgestemden stel je concrete doelen. Je krijgt een effectief plan en persoonlijke begeleiding van onze trainers en coaches, waardoor je fit wordt én blijft. Start nu eindelijk met de gezonde leefstijl die je wél volhoudt.

Ontdek de unieke combinatie van een uitgeruste sportschool, small group trainingen, persoonlijke coaching gericht op duurzaam resultaat en een gezellige club. Ontdek COMMIT Healthclub in Oog in Al.

Previous slide
Next slide

Het COMMITED team
Oog in Al

MAGRITTE

committed.
Clubmanager

Jochem

committed.
TRAINER

Jan

committed.
coach

RICK

COMMITTED. 
PERFORMANCE COACH/
FORMULE MANAGER

MEINDERT

COMMITTED.
trainer

Faciliteiten Oog in Al

Rooster Oog in Al

Leden kunnen zich inschrijven via de VirtuaGym app. Geen lid en deelnemen aan een proefles? Maak dan direct kennis met een van onze clubs.

Rooster
monday
tuesday
wednesday
thursday
friday
saturday
sunday
06:45
cONDITIONING
07:00
08:00
FUNCTIONAL
CONDITIONING
CONDITIONING
09:00
functional
strength
18:00
19:00
20:00
functional
strength
functional
strength

Veelgestelde vragen

Functional – Conditioning – Strength.
Het is belangrijk om te weten dat alle small group trainingen geschikt zijn voor elk niveau. Dus of je nu een beginnende sporter bent, of al een aantal jaar traint, je kunt bij elke training aansluiten en op jouw eigen level het maximale geven. Het verschil in les zit hem in de onderdelen; kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie en snelheid.

Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen, neem dan contact op met een van de trainers of coaches binnen de club.

Ja. We hebben privékleedkamers met ieder een eigen douche. Zowel de kleedkamers als de douches zijn van binnen af te sluiten. In de kluisjes kun je gemakkelijk je waardevolle spullen opbergen.

Nee, er is geen zwembad bij COMMIT.

Ja, daar hebben we verschillende mogelijkheden toe. Spreek een van onze medewerkers in de club aan om een afspraak in te plannen met een committed coach. Hij of zij zal jouw wensen met je bespreken.

Wel zien we de beste resultaten in de small group trainingen en het traject COMMIT. I DO. Als je de grootste impact wil maken op jouw fysieke en mentale gezondheid, raden we je aan daaraan deel te nemen.

Zeker. Zodra je de healthclub binnenkomt, vind je op verschillende plekken bordjes met het wifi-wachtwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen?