Health Club
Oog in al

Waar jouw resultaat onze prioriteit heeft

HEAlth club

oog in al

Sportscholen en personal trainers zijn er genoeg. Wij pakken het anders aan.

In COMMIT Healthclub in Oog in Al werken we door middel van duurzame gedragsverandering toe naar jouw doelen. Je wordt onderdeel van een hechte community mensen die samen gaan voor hun gezondheid. Je traint samen – en wint samen. Binnen een groep gelijkgestemden stel je concrete doelen. Je krijgt een effectief plan en persoonlijke begeleiding van onze trainers en coaches, waardoor je fit wordt én blijft. Start nu eindelijk met de gezonde leefstijl die je wél volhoudt.

Ontdek de unieke combinatie van een uitgeruste sportschool, small group trainingen, persoonlijke coaching gericht op duurzaam resultaat en een gezellige club. Ontdek COMMIT Healthclub in Oog in Al.

Previous
Next

Het COMMITED team
Oog in Al

NT1_0557_Bas clubmanager OIA

Bas

committed.
coach
NT1_0612_Maud OIA

maud

COMMITTED.
assistent clubmanager
NT1_0596_Jorik OIA

jorik

Committed.
trainer
NT1_0620

Kyra

Committed.
stagiaire
NT1_0608_Diana facilitair

Diana

COMMITTED.
Facilitair medewerker
NT1_0561_Rick conceptmanager

Rick

COMMITTED.
Formule manager
NT1_0593_Elvan facilitair

Elvan

COMMITTED.
Facilitair medewerker

Faciliteiten Oog in Al

Rooster Oog in Al

Leden kunnen zich inschrijven via de VirtuaGym app. Geen lid en deelnemen aan een proefles? Maak dan direct kennis met een van onze clubs.

Rooster
monday
tuesday
wednesday
thursday
friday
saturday
sunday
07:00
FUncTIONAL
(Let op: Start om 06:45)
Functional
Functional
08:00
STRENGTH
conditioning
strength
conditioning
09:00
strength
Functional
10:00
Functional plus
functional plus
functional
strength
11:00
functional
18:00
19:00
20:00
functional
strength
functional
strength

Veelgestelde vragen

Functional – Conditioning – Strength.
Het is belangrijk om te weten dat alle small group trainingen geschikt zijn voor elk niveau. Dus of je nu een beginnende sporter bent, of al een aantal jaar traint, je kunt bij elke training aansluiten en op jouw eigen level het maximale geven. Het verschil in les zit hem in de onderdelen; kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie en snelheid.

Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen, neem dan contact op met een van de trainers of coaches binnen de club.

Ja. We hebben privékleedkamers met ieder een eigen douche. Zowel de kleedkamers als de douches zijn van binnen af te sluiten. In de kluisjes kun je gemakkelijk je waardevolle spullen opbergen.

Nee, er is geen zwembad bij COMMIT.

Ja, daar hebben we verschillende mogelijkheden toe. Spreek een van onze medewerkers in de club aan om een afspraak in te plannen met een committed coach. Hij of zij zal jouw wensen met je bespreken.

Wel zien we de beste resultaten in de small group trainingen en het traject COMMIT. I DO. Als je de grootste impact wil maken op jouw fysieke en mentale gezondheid, raden we je aan daaraan deel te nemen.

Zeker. Zodra je de healthclub binnenkomt, vind je op verschillende plekken bordjes met het wifi-wachtwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen?