Blog Augustus 2023: I DO. DO YOU?

In beweging komen (en blijven) is voor veel mensen een uitdaging. Je wilt wel meer bewegen en gezonde keuzes maken, maar het komt er niet van. Het I DO-traject is voor jou als je voor eens en voor altijd wilt afrekenen met die gedachtes; in een selectieve groep met gelijkgestemden. In 12 weken tijd leggen we de fundering voor een krachtig leven waarin je afscheid neemt van gedrag en patronen die jou niet helpen. En creëren we de basis voor een fitte mind en een sterk lijf! Hoe? Lees snel verder.

VOOR WIE?

Het I DO traject helpt jou om de regie over jouw leven (terug) in handen te nemen. Om eerst bewust te worden van hoe je leven eruit gaat zien als je niets verandert. Om vervolgens te kijken naar wat je tegenhoudt, welke smoezen je zelf in stand houdt. Hoe je jezelf soms in de maling neemt. Als je dat beet kan pakken, kan je het ook loslaten. Dan kan je voor jezelf een toekomst creëren die je eerder niet voor mogelijk hebt gehouden. Met een goede coach, een coach die brutaal eerlijk is en het beste met jou voor heeft, kun je in 12 weken grotere stappen zetten dan je ooit had verwacht.  

I DO is krachtig en simpel. Maar dat betekent niet dat het ook makkelijk is. Werken aan jezelf is vaak nogal confronterend en intensief. Daarom zijn wij er om je bij elke stap te begeleiden. Tijdens het I DO-traject werk je intensief samen met een trainer, coach en de andere leden in je groep. Want samen sta je sterker!

 

Dus voor wie is het I DO traject? Iedereen kan een I DO’er zijn. We hebben allemaal belemmerde en helpende overtuigingen. Misschien ben je al tevreden over je huidige fitheid, maar ben je wel toe aan een echte uitdaging en je grenzen te verleggen. Of merk je dat je juist mentaal begeleiding nodig hebt om de beste keuzes voor jezelf te maken. Het begint allemaal bij jezelf!
Ben jij bereid op te komen dagen bij de trainingen? Ben jij bereid je (fysieke en mentale) gezondheid prioriteit te maken? Ben je er klaar voor om echt aan het werk te gaan en resultaten te creëren? Als je ‘I DO’ kan zeggen op deze vragen, dan ben je de perfecte match met dit traject. Je krijgt van ons 100% resultaatgarantie. Wat je sportieve niveau ook is; wij helpen je bij iedere stap. Geen resultaat = geld terug.

 

I DO IS SAMEN TRAINEN EN SAMEN WINNEN

Je traint met andere leden in een kleine groepsetting. Jullie ondersteunen elkaar, trainen samen en winnen samen. Uit onderzoek blijkt dat sporten in een kleine groep zorgt voor betere resultaten, daarom kiezen wij voor deze setting. Als mens zijn we zo geprogrammeerd dat we graag dingen ondernemen met anderen. Daarnaast zorgt het psychologisch voor een stok achter de deur. Je wilt er zijn voor de mensen in je groep. Ook al ben je er natuurlijk voor jezelf, je doet het samen.

 

BLIJVEND RESULTAAT

Samen met je groep ga je 12 weken lang praktisch aan de slag. We overladen je niet met nieuwe informatie. We helpen je de kennis die je al hebt om te zetten in actie. Om het in de praktijk te brengen voor blijvend resultaat. Zodat jij kan stoppen met proberen en starten met doen. Daarom gaan we niet aan de slag met wat je doet, maar met wie jij bent. Door blijvende veranderingen aan te brengen in jouw dagelijks leven hou jij jouw nieuwe leefstijl vol.

 

PLANNING

Elk I DO traject start met een kick-off. Hierin ontmoet je jouw groep en coach en krijg je alle uitleg over Straight Line coaching; dit is namelijk de basis van het I DO traject. Elke week volg je een (online) meeting met de groep waarin je opdrachten meekrijgt. Daarnaast heb je twee keer per week, met dezelfde groep, een fysieke training in de club. Naast deze trainingen ben je natuurlijk meer dan vrij om zelf te trainen. Tussentijds houdt jouw coach jouw voortgang bij door InBody metingen en 1-op-1 sessies om eventueel bij te sturen waar nodig. Na de 12 weken is er een eindevent om gezamenlijk jullie persoonlijke en groepsresultaten te vieren en stil te staan bij jullie fitte en vitale leefstijl. Dus of je doel nou is om zes kilo af te vallen in 12 weken of om beter om te kunnen gaan met stresssituaties op werk: met het I DO-traject staan JIJ en jouw doelen altijd centraal!

WAT ME IS BIJGEBLEVEN AAN HET I DO TRAJECT IS DAT DE COACHES EN TRAINERS ZO GEDREVEN ZIJN. IEDEREEN WIL JE ÈCHT VERDER HELPEN EN DAT GEEFT ZOVEEL EXTRA MOTIVATIE. SOMS DACHT IK: IK KAN NIET MEER. MAAR DE TRAINERS SLEEPTEN MIJ ER DOORHEEN EN ZORGDEN DAT IK HET VOLHIELD.

I DO IS VEEL MEER DAN ALLEEN FIT WORDEN EN AFVALLEN. HET IS EEN CHALLENGE MET JE PERSOONLIJKE IK. EEN CHALLENGE WAARBIJ JE JEZELF UITDAAGT EN AFSPRAKEN MET JEZELF MAAKT. OOK OP PRIVÉ EN ZAKELIJK GEBIED.