Klaar met basic zijn? Bij COMMIT ga je zeker een stap verder!

Zelf fit en sportief zijn, is wat we graag zien bij COMMIT Health Clubs, maar kan jij er ook voor zorgen dat anderen dat ook worden? En dan niet voor de korte termijn, maar duurzaam en verantwoord?
We zijn hard aan het groeien en zoeken inspirerende, enthousiaste en energieke trainers die met ons mee willen ontwikkelen. Trainers die echt verschil willen maken, stevig in hun schoenen staan en durven te committen.

Verschil maken
Dit doe je door onze leden gemotiveerd en gefocust op hun doel te houden, iedere dag en altijd hou jij ze in check en on track. Je laat nieuwe leden zich welkom voelen tijdens intake gesprekken en zet op een professionele manier de volgende stappen uit. De leden gaan de deur pas uit als jij het echte trainingsdoel van hen hebt achterhaald!

Stevig in je schoenen
Meedoen aan een fysieke challenge is geen probleem voor je, maar voer je ook net zo makkelijk een uitdagend gesprek met een potentieel lid? Bij COMMIT vinden we het belangrijk dat je jezelf voldoende uitdaagt om je potentieel te bereiken en zijn we benieuwd of je zelf al de beste versie van jezelf geworden bent.

Durf te committen
Onze aanpak is niet voor iedereen weggelegd, want wij werken uitsluitend met mensen die bereid zijn om in zichzelf te investeren en dat geldt natuurlijk ook voor ons eigen team. COMMIT is een jonge speler in de markt, waarbij we samen de schouders eronder zetten. Er wordt hard gewerkt met passie en energie en doorgroeien staat bij ons hoog op de agenda. En goed voorbeeld doet goed volgen; dus je sport ook lekker gratis en wanneer je wilt in onze clubs.

 

Zin in?

Je mag voor 8 – 24 uur per week bij ons aan de slag. Je salaris ligt tussen de €1.934 – €2.773,00 per maand op basis van een fulltime dienstverband (40 u p/wk). Je uren kun je vaak in overleg grotendeels zelf indelen.

Grijp je deze kans met beide handen aan? Stuur ons dan je CV en een goede motivatie, bijvoorbeeld een videoboodschap waarin je uitlegt hoe jij jezelf ergens op commit…we zijn benieuwd!

Zeg jij I DO?

Solliciteer dan direct op deze functie!

Deel deze vacature: