Lidmaatschappen

Met je lidmaatschap heb je 24/7 toegang tot de sfeervolle clubs. Onze trainers en personal coaches staan klaar om jou te ondersteunen. Of je nu al vaker gesport hebt of nog nooit hebt getraind – ze beantwoorden je vragen en helpen je persoonlijk op weg.

Je lidmaatschap start met een uitgebreide intake. Hierin bespreken we jouw wensen, behoeften en stellen we samen een concreet doel. Tijdens de eerste training krijg je persoonlijke begeleiding van een personal coach. Ook daarna houden we regelmatig contact. Zo checken we iedere 8 weken bij je in en bespreken we je voortgang. Waar nodig sturen we gericht bij, zodat je altijd ‘on track’ blijft voor jouw doelen.

Daarnaast kun je ook zelfstandig trainen wanneer het jou uitkomt. En onbeperkt deelnemen aan alle effectieve small group trainingen.

Lidmaatschap Commit. fit

Ben je bereid je gezondheid belangrijker te maken dan je dat nu doet?
En ben je klaar om nu écht aan het werk te gaan?
Dan hebben wij het perfecte lidmaatschap voor jou!

KRIJG NU STAPELKORTING OP ONZE COMMIT.PURE SUPPLEMENTEN BIJ EEN VAN ONZE LIDMAATSCHAPPEN

28 Weken

Wil je meer informatie over dit lidmaatschap ontvangen? Neem dan contact met ons op.

52 Weken

Wil je meer informatie over dit lidmaatschap ontvangen? Neem dan contact met ons op.

80 Weken

Wil je meer informatie over dit lidmaatschap ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Traject
Commit. pt

Personal Training PAKKETTEN

Per 1 keer

PT voor 1 persoon

PT voor 2 personen 

5x Personal training + 1 voedingsgesprek en -plan op maat

1x extra meting + 1 voedingsgesprek en -plan op maat

Veelgestelde vragen

Functional – Conditioning – Strength.
Het is belangrijk om te weten dat alle small group trainingen geschikt zijn voor elk niveau. Dus of je nu een beginnende sporter bent, of al een aantal jaar traint, je kunt bij elke training aansluiten en op jouw eigen level het maximale geven. Het verschil in les zit hem in de onderdelen; kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie en snelheid.

Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen, neem dan contact op met een van de trainers of coaches binnen de club.

Voor jongeren gelden geen verschillende prijzen. Neem contact op met de club op om te zien welk pakket voor jou het beste aansluit. 

Ja. We hebben privékleedkamers met ieder een eigen douche. Zowel de kleedkamers als de douches zijn van binnen af te sluiten. In de kluisjes kun je gemakkelijk je waardevolle spullen opbergen.

Ja, daar hebben we verschillende mogelijkheden toe. Spreek een van onze medewerkers in de club aan om een afspraak in te plannen met een committed coach. Hij of zij zal jouw wensen met je bespreken.

Wel zien we de beste resultaten in de small group trainingen en het traject COMMIT. I DO. Als je de grootste impact wil maken op jouw fysieke en mentale gezondheid, raden we je aan daaraan deel te nemen.

Zeker. Zodra je de healthclub binnenkomt, vind je op verschillende plekken bordjes met het wifi-wachtwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen?