In 12 weken naar de fitste versie van jezelf.
DECIDE NOW

Intensieve begeleiding & coaching. Binnen een kleine groep gelijkgestemden.
Start zaterdag 7 oktober!

DAGEN
UUR
MINUTEN
SECONDEN

100% resultaatgarantie. Geen resultaat = geld terug.

Ben jij klaar met het steeds opnieuw proberen?

Je hoeft het niet alleen te doen. Ga aan de slag in een selectieve groep van maximaal 8 mensen die ook voor hun doelen gaan. I DO is samen trainen & samen winnen.

Je zit niet lekker in je vel. Tijdens de dag heb je weinig energie. En als je in de spiegel kijkt, zie je niet het lijf dat je zou willen zien. Maar hoe graag je jouw levensstijl ook wil veranderen – na verloop van tijd eindig je altijd terug bij af.

Je bent niet de enige. In beweging komen (en blijven) is voor veel mensen een uitdaging. Je wil wel meer bewegen en gezonde keuzes maken, maar het komt er niet van. I DO is voor jou als je daar voor eens en voor altijd mee wil afrekenen. In een selectieve groep met gelijkgestemden.

In 12 weken tijd leggen we de fundering voor een krachtig leven, waarin je afscheid neemt van gedrag en patronen die niet voor je werken. En creëren we de basis voor een fit en sterk lijf.  

I Do - Group

Max. 8 personen
 • Intensief coachprogramma van 12 weken, gefocust op innerlijke transformatie en blijvend resultaat
 • 12 weken COMMIT. FIT lidmaatschap
 • 24 exclusieve trainingen met voortgangsbewaking (small group)
 • 4x Meting inclusief 1-op-1 advies
 • 12x 1 uur online coaching
 • Voedingsadvies op maat
 • 100% resultaatgarantie (geen resultaat = geld terug)

I do - Private

Private
 • Intensief coachprogramma van 12 weken, gefocust op innerlijke transformatie en blijvend resultaat
 • 12 weken COMMIT. FIT lidmaatschap
 • 24 exclusieve trainingen met voortgangsbewaking (Personal training)
 • 4x Meting inclusief 1-op-1 advies
 • 12x 1 uur online coaching
 • Voedingsadvies op maat
 • 100% resultaatgarantie (geen resultaat = geld terug)

JOUW
gewenste toekomst

Je nieuwe toekomst begint zodra jij zegt: ‘I DO.’ Als jij bereid bent te doen wat nodig is, helpen onze committed trainers en coaches jou je doelen te bereiken. Met persoonlijke begeleiding, training, coaching en een effectief plan.

Plus: je doet het niet alleen. Je traint met andere leden in een kleine groepsetting. Jullie ondersteunen elkaar, trainen samen en winnen samen. Uit onderzoek blijkt dat sporten in een kleine groep zorgt voor betere resultaten. Als mens zijn we zo geprogrammeerd dat we graag dingen ondernemen met anderen. Daarnaast zorgt het psychologisch voor een stok achter de deur. Je wil er zijn voor de mensen in je groep. Ook al ben je er natuurlijk voor jezelf – je doet het samen. Met als natuurlijk gevolg: dat je eindelijk een fit en vitaal lijf krijgt. Met meer energie én meer plezier.

krijg een gezonde levensstijl
in 12 weken

Als je duurzaam fit wil worden, gaat het niet om wat je doet. Maar om wie je bent.

Misschien klinkt het gek als we zeggen dat wie jij nu bent de kern is van jouw gezondheid. Zowel fysiek als mentaal. Daarom gaan we niet aan de slag met wat je doet – maar met wie jij bent. Dat is de sleutel tot een fitte en vitale levensstijl. Een die je zonder moeite volhoudt.

Samen met je groep ga je 12 weken extreem praktisch aan de slag. We overladen je niet met nieuwe informatie. We helpen je de kennis die je hebt om te zetten in actie. Om het in de praktijk te brengen voor blijvend resultaat. Zodat jij kan stoppen met proberen – en starten met doen.

I DO is krachtig en simpel. Maar dat betekent niet dat het ook makkelijk is. Daarom zijn wij er om je bij elke stap te begeleiden. Tijdens je I DO-traject werk je intensief samen met een trainer, coach en de andere leden in je groep. Maar het begint allemaal bij jou.

 • Ben jij bereid op te komen dagen bij je trainingen?
 • Ben jij bereid je gezondheid belangrijker te maken dan je nu doet?
 • Weet dat proberen voer is voor mislukking. Ben je er klaar voor om echt aan het werk te gaan en resultaten te creëren?

Als je ‘I DO’ kan zeggen op bovenstaande vragen, dan ben je de perfecte match met dit traject. Je krijgt van ons 100% resultaatgarantie. Wat je sportieve niveau ook is; wij helpen je bij iedere stap. Geen resultaat = geld terug.

Transformatietraject whitepaper

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Reviews
Committed.

Veelgestelde vragen

Ons doel is om jou, als lid van onze community, persoonlijk te begeleiden naar een allround fit en vitaal lichaam. Een lichaam dat je in staat stelt om zonder pijn, moeite of ongemakken deel te nemen aan het dagelijks leven.

Op basis van onze visie en de wensen van jou als lid, zijn we tot 3 verschillende small group trainingen gekomen: Functional – Strength – Conditioning. 

Het is belangrijk om te weten dat alle small group trainingen geschikt zijn voor elk niveau. Dus of je nu een beginnende sporter bent, of al een aantal jaar traint, je kunt bij elke training aansluiten en op jouw eigen level het maximale geven. 

Is het je eerste keer bij een small group training? Geen zorgen. De trainer legt je persoonlijk uit wat er gaat gebeuren, wat je moet doen en ondersteunt je tijdens de training.

Ja. We hebben privékleedkamers met ieder een eigen douche. Zowel de kleedkamers als de douches zijn van binnen af te sluiten. In de kluisjes kun je gemakkelijk je waardevolle spullen opbergen.

Nee, er is geen zwembad bij COMMIT.

Ja, daar hebben we verschillende mogelijkheden toe. Spreek een van onze medewerkers in de club aan om een afspraak in te plannen met een committed coach. Hij of zij zal jouw wensen met je bespreken.

Wel zien we de beste resultaten in de small group trainingen en het traject COMMIT. I DO. Als je de grootste impact wil maken op jouw fysieke en mentale gezondheid, raden we je aan daaraan deel te nemen.

Zeker. Zodra je de health club binnenkomt, vind je op verschillende plekken bordjes met het wifi-wachtwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Als je het nu niet doet, wanneer wel?

Stop met de excuses. Kies nu voor een lijf en een leven waar jij gelukkig van wordt.

/3

Wat is jouw echte leeftijd?

Bereken jouw echte leeftijd met deze quiz

1 / 3

10+20

2 / 3

150/3

3 / 3

Als je de trap op rent, hoe voel je je als je boven staat?

Je score is

0%

Maak direct kennis met het I DO traject