Health Club
Leidsche Rijn

Waar wij een commitment hebben op jouw resultaat

Health club

Leidsche rijn

Bij COMMIT Healthclub in Leidsche Rijn werken we samen aan duurzame gedragsverandering. Zo word jij eindelijk fit – en blijf je fit.

Sportscholen en personal trainers zijn er genoeg. Wij pakken het anders aan. In onze club in Leidsche Rijn word je onderdeel van een hechte community. Een groep mensen die samen gaan voor een duurzame gezonde leefstijl. Je traint samen – en wint samen. Met een groep gelijkgestemden stel je samen concrete doelen. Je krijgt een effectief plan en persoonlijke begeleiding van onze personal trainers en coaches, waardoor je fit wordt én blijft. Start nu eindelijk met een gezonde leefstijl die je wél volhoudt.

Ontdek de unieke combinatie van een uitgeruste sportschool, small group trainingen en persoonlijke coaching gericht op duurzaam resultaat. En dat alles binnen een gezellige club met een gedreven community. Ontdek COMMIT Healthclub in Leidsche Rijn.

Previous slide
Next slide

Het COMMITED team
Leidsche Rijn

Haily

COMMITTED.
Club manager

JIM

Committed.
ASSISTENT CLUB MANAGER

Jelte

COMMITTED.
trainer

Rick

COMMITTED.
performance coach/
formule manager

kars

Committed.
trainer

Raymond

Committed.
trainer

ANUSHKA

Committed.
trainer

MAX

Committed.
trainer

Maud

Committed.
trainer

nina

Committed.
trainer

Stef

Committed.
trainer

Faciliteiten Leidsche Rijn

Rooster Leidsche Rijn

Leden kunnen zich inschrijven via de VirtuaGym app. Geen lid en deelnemen aan een proefles? Maak dan direct kennis met een van onze clubs.

Rooster
monday
tuesday
wednesday
thursday
friday
saturday
sunday
07:00
Functional
Functional
08:00
09:00
Conditioning
functional
Functional Happy hour
Functional
10:00
FUNCTIONAL​
18:00
Conditioning
Conditioning
19:00
Stength
Functional
Strength
Functional

Veelgestelde vragen

Je kan via effectieve small group trainingen deelnemen aan functional training, bootcamp, Fit Plus, Tabata en Bodypower. Als jouw favoriete les er niet tussen staat, laat ons weten welke je nog mist. We zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod.

Is het je eerste keer bij een small group training? Geen zorgen. De trainer legt je persoonlijk uit wat er gaat gebeuren, wat je moet doen en ondersteunt je tijdens de training.

Ja. We hebben privékleedkamers met ieder een eigen douche. Zowel de kleedkamers als de douches zijn van binnen af te sluiten. In de kluisjes kun je gemakkelijk je waardevolle spullen opbergen.

Nee, er is geen zwembad bij COMMIT.

Ja, daar hebben we verschillende mogelijkheden toe. Spreek een van onze medewerkers in de club aan om een afspraak in te plannen met een committed coach. Hij of zij zal jouw wensen met je bespreken.

Wel zien we de beste resultaten in de small group trainingen en het traject COMMIT. I DO. Als je de grootste impact wil maken op jouw fysieke en mentale gezondheid, raden we je aan daaraan deel te nemen.

Zeker. Zodra je de healthclub binnenkomt, vind je op verschillende plekken bordjes met het wifi-wachtwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen?