Benieuwd wat ons I DO traject voor jou kan betekenen?

Ons I DO coachingstraject is er eentje die je altijd bij zal blijven.
In slechts 12 weken onderga je een transformatie op zowel fysiek als mentaal vlak. Met metingen, intensieve persoonlijke coaching en trainingsessies die op jouw gewenste resultaat gericht zijn.

Maar ben jij bereid om krachtige keuzes te maken? Te kiezen voor duurzaam resultaat waar jij zelf in investeert? Volmondig 'JA'?
Dan gaan we graag met je aan de slag!

Vul het onderstaande formulier brutaal eerlijk in en we nemen contact met je op voor een persoonlijke (vrijblijvende) intake om te weten of I DO gaat zeggen!

"Met het I DO- traject creëren we kansen voor diegenen die bereid zijn om het werk te doen. Om op die manier een weg te creëren naar een toekomst die er anders nooit geweest zou zijn!"

Rick Vianen Head Coach COMMIT Health Club

Wat zeggen oud-deelnemers over I DO?

Het was de juiste combinatie van voeding, sport, ontspanning en mindset.

Ik ben mij bewust geworden van uitdagingen en drijfveren; confronterend maar ook veel gelachen.

Ik heb een andere leefstijl en mindset, een aanrader!

Isabel

Ik zakte altijd terug in mijn doelen, mijn zelfbeeld was laag en ik was veel aangekomen. Nu ben ik trots dat ik het traject heb volgehouden en mijn leefstijl positief is veranderd. Je wordt een betere zelf!

Denise

Ik ben ontzettend dankbaar dat I DO op mijn pad is gekomen. Mijn grootste leermoment: van weten naar doen! Het trainen met je vaste groep = GOUD! Dit werkt beter dan sessies bij een psycholoog.

Inge

Mijn grootste verandering is dat ik mij beter voel in mijn vel en ga voor wat ik wil bereiken. Ik pak problemen gelijk aan en ben vooral trots op dat ik mijn targets aan het halen ben!

Rudsel

Mijn I DO traject ging om meer dan afvallen. Het is een challenge met je persoonlijke ik waarbij je jezelf uitdaagt en afspraken met jezelf maakt. Niet alleen op persoonlijk gebied, maar ook op zakelijk gebied. Ik ben weer vol energie en heb nu al mijn volgende doelen gesteld!

Remco

De fysieke trainingen waren top. Hoewel de tranen mij soms nader stonden dan het lachen was dit precies wat ik nodig had! Bij de coaching werd mij nooit gezegd wat ik moest doen, maar mij geleerd om de acties uit mijzelf te halen. Het is niet altijd makkelijk, maar wel eenvoudig!

Hilde