PERFORMANCE COACH

Gezocht: een COMMITED performance coach, die tot het uiterste gaat!

Een oefening uitleggen aan onze leden in de COMMIT health clubs, dat kan je makkelijk en effectief. Maar kun je er ook voor zorgen dat je impact maakt? Dat je een gedragsverandering voor elkaar krijgt, die leidt naar een fit en vitaal leven met een duurzame insteek? Ben je dus eigenlijk geen trainer maar een coach? Of wil je jezelf graag daartoe ontwikkelen? Dan zijn we bij COMMIT op zoek naar jou! 

Wat doe je voor anderen?

Met je uitstekende coachingstechnieken zorg je ervoor dat onze leden echt resultaat behalen. Of dat nu een specifiek fysiek doel is of hulp op het mentale vlak. Je achterhaalt de dieperliggende behoefte en begeleidt ze in groepscoaching of 1-op-1 naar hun doelen. Je focus ligt hierbij op de CORE4: BodyBrainRelations en Work. Leefstijlverandering: daar ga je voor! Je helpt ook je teamleden dezelfde taal te spreken zodat onze leden de kwaliteit en diepgang kunnen krijgen die ze van COMMIT verwachten.

Wat doe je voor jezelf?

Als performance coach bij COMMIT is het belangrijk om te weten dat we je niet alleen een leuke, uitdagende baan aanbieden, maar ook graag in je investeren als collega. Je volgt ons intensieve, maar uitdagende I DO-programma van 12 weken waarbij je versteld zult staan van je eigen resultaten. Of je nu wilt groeien op fysiek vlak, mentaal sterker wilt worden of aan je carrière binnen COMMIT wilt werken; jij hebt het voor het zeggen! En na deze 12 weken weet jij als geen ander hoe je leden en collega’s effectief kan helpen bij het behalen van hun eigen commitments.

Hoe ziet het er dan uit?

Je gaat bij COMMIT aan de slag voor 4-12 uur en het salaris ligt tussen de €3.180,- en €3.999,- op basis van een fulltime dienstverband (40 u p/wk). De intentie is om de functie binnen een jaar uit te breiden naar 24 – 40 uur. Daarnaast kun je de functie combineren met de functie van (Assistent) Clubmanager of (Personal) Trainer bij COMMIT.
We zijn een jonge speler in de markt, waarbij we samen de schouders eronder zetten. Er wordt hard gewerkt met passie en energie en ontwikkeling staat bij ons hoog op de agenda. Je ervaring met sport, voeding en (fysieke en mentale) gezondheid is dan ook vereist, maar je passie om het verschil te maken en anderen te kunnen inspireren telt net zo hard mee!

 

Klaar om het verschil te maken? Stuur ons dan je CV en een goede motivatie, bijvoorbeeld met een videoboodschap waarin je uitlegt hoe jij jezelf ergens op commit…we zijn benieuwd!

Zeg jij I DO?

Solliciteer dan direct op deze functie!

Deel deze vacature: