MARKETING MEDEWERKER

Geboden: Marketing medewerker functie in Utrecht die je niet wilt missen!

Bij COMMIT Health Clubs in Utrecht is er momenteel ruimte voor een energieke, enthousiaste en vooral leergierige collega op de Marketing afdeling. Niet zo’n baan waar je er een beetje bijhangt, maar een functie waar je zelf mee kunt bouwen aan onze EN jouw groei! Je gaat dus concreet aan de slag om ons merk op de kaart te zetten in Nederland. Binnen een jong en gedreven team krijg je de kans om te shinen, verantwoordelijkheid te pakken en een bijdrage te leveren waar je yessss tegen zegt!

Wat doe je voor anderen?
Je werkzaamheden zijn vooral gericht op onze branding, zowel online als offline. Je werkt samen in een Marketing team van drie personen waar jij alle ruimte hebt om je input te geven, maar ook om ondersteuning te vragen waar nodig. Er is geen dag hetzelfde bij COMMIT Health Clubs, dus waar je de ene dag bezig bent om onze social media posts te ontwerpen en plaatsen, ben je de volgende dag hard aan de slag om een campagne of event voor onze leden op te zetten. Klantonderzoek pak je net zo makkelijk mee als een blog schrijven, piece of cake!

Wat doe je voor jezelf?
We zoeken een collega die passie heeft voor sporten, leefstijl en vitaliteit en gelooft in onze missie om samen Nederland gezond te maken. Je gaat deadlines niet uit de weg en durft zelfstandig projecten aan te pakken. Je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 24u per week en beschikt over een goede dosis energie en gedrevenheid…we heten niet voor niets COMMIT Health Clubs !

Hoe ziet het er dan uit? 

  • werken in een leuk jong team in Utrecht
  • enorm veel begeleiding en ondersteuning, maar ook verantwoordelijkheid
  • gratis sporten in onze health clubs t.w.v. €89,00.
 

Ben je er klaar voor en wil je jezelf aan ons voorstellen? Super! Stuur ons een berichtje, vertel vooral veel over jezelf en wat je aanspreekt aan dit profiel. Dit kan een (korte) video zijn of een handgeschreven brief, wat jij wilt! 

Solliciteren kan via de button onderin de pagina, of stuur je CV + motivatie naar werkenbij@idocommit.nl. 

 

Zeg jij I DO?

Solliciteer dan direct op deze functie!

Deel deze vacature: