I DO. masterclass

Donderdag 24 november 20:00-21:30 uur
Locatie: Leidsche Rijn Centrum

Eerstvolgende Masterclass 
'Fabels & feiten over voeding'

DAGEN
UUR
MINUTEN
SECONDEN

Als je nu niet in actie komt, Wanneer dan wel?

Hoe zou jouw leven eruitzien als je een gezond gewicht hebt, fit bent en lekker in je vel zit? Als jij bent zoals de meeste mensen, weet je niet goed waar je moet beginnen. Je bent al vaker gestart, maar zonder concreet plan. Hierdoor krijg je niet het resultaat dat je wil. Zonde van je tijd en energie!

Hoe zorg je dat je jouw fysieke doelen niet alleen behaalt, maar daarna ook vasthoudt? Met de I DO Masterclass krijg je praktische tools en inzichten voor een fitter lijf en een fijner leven. We nemen je stap voor stap mee in het krijgen van een duurzame gezonde levensstijl.

Deelname is kosteloos. We vragen alleen anderhalf uur van je tijd. Een kleine investering voor je gezondheid. Let op: vol = vol.

De masterclass In het kort

Duurzame verandering van levensstijl

Deelname is kosteloos

Eerste stap naar een gezonder lijf en leven

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit exclusieve event ontdek je hoe je jouw doelen eindelijk behaalt. We laten je zien wat ervoor nodig is om eindelijk fit en energiek te zijn. Zonder te jojo-en of terug te vallen in oude patronen.

Je krijgt zicht op wat er voor jou in de weg staat. Waarom lukt het maar niet om resultaat te krijgen (of behouden)? Waarom mislukken zo veel diëten? En wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je deze keer écht fit en gezond wordt? Tijdens deze masterclass leer je wat bepalend is voor jouw fysieke doelen. Om ze te bereiken én te behouden. Je ontvangt praktische tools waarmee je direct in actie kunt komen.

KENNIS

vaardigheden

Reviews
Committed.

Verzeker jezelf van een plek

Schrijf je in en ben verzekerd van een plek tijdens de volgende I DO Masterclass. Zelfs als je niet lid bent.