Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Welke lessen kan ik volgen in de verschillende clubs?

Je kan via effectieve small group trainingen deelnemen aan functional training, bootcamp, Fit Plus, Tabata en Bodypower. Als jouw favoriete les er niet tussen staat, laat ons weten welke je nog mist. We zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod.

Is het je eerste keer bij een small group training? Geen zorgen. De trainer legt je persoonlijk uit wat er gaat gebeuren, wat je moet doen en ondersteunt je tijdens de training.

Is er WiFi aanwezig in de COMMIT health clubs?

Zeker. Zodra je de healthclub binnenkomt, vind je op verschillende plekken bordjes met het wifi-wachtwoord.

Kan ik meerdere keren per week een-op-een begeleiding krijgen?

Ja, daar hebben we verschillende mogelijkheden toe. Spreek een van onze medewerkers in de club aan om een afspraak in te plannen met een committed coach. Hij of zij zal jouw wensen met je bespreken.

Wel zien we de beste resultaten in de small group trainingen en het traject COMMIT. I DO. Als je de grootste impact wil maken op jouw fysieke en mentale gezondheid, raden we je aan daaraan deel te nemen.

Wat is het voordeel van een small group training?

Wij werken met Small Group Performance Trainingen: bijzonder effectieve trainingen in een kleine groep. Deze trainingen zijn zo ingericht dat iedere deelnemer het maximale resultaat voor zichzelf eruit kan halen. Omdat de groep beperkt is in grootte, kan de trainer iedereen persoonlijk begeleiden. En een betere begeleiding zorgt voor beter resultaat voor jou.

Is voedingsadvies onderdeel van jullie trajecten?

Ja, en nee. We gaan je niet vertellen wat je zou moeten eten. Ook zal je ons nooit horen zeggen dat je iets niet meer ‘mag’ eten.

We helpen je door de kennis en bewustwording rondom voeding te vergroten. Wat doet voeding met je lichaam? Hoe kun je het inzetten om je prestaties te verbeteren? Niet alleen op sportief vlak, maar ook thuis en op je werk. We nemen je mee in de functionele wetenschap achter voeding. Wat jij daar vervolgens mee doet, is aan jou. Samen bekijken we wat voeding voor jouw leven betekent – en hoe je daar verantwoordelijkheid in kan nemen. Alleen zo creëer je een duurzame gezonde relatie met voeding.

Heeft COMMIT kluisjes en douches?

Ja. We hebben privékleedkamers met ieder een eigen douche. Zowel de kleedkamers als de douches zijn van binnen af te sluiten. In de kluisjes kun je gemakkelijk je waardevolle spullen opbergen.

Is er een zwembad bij COMMIT?

Nee, er is geen zwembad bij COMMIT.

Staat jouw vraag er niet bij?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Neem contact op


meer Over COMMIT