CLUBS

Je bent welkom in onze health clubs in Utrecht. Welke zit er bij jou in de buurt?

Health Club
Leidsche rijn

Een healthclub gericht op persoonlijke begeleiding, small group trainingen en duurzaam resultaat. In Leidsche Rijn sport je nergens effectiever. Of je nu al vaker getraind hebt, of totaal nieuw bent. Kom langs en ontdek wat wij kunnen doen voor jou. 

Health Club
Oog in Al

In Oog en Al word je persoonlijk begeleid door onze trainers en coaches. We staan voor jou klaar, bewaken je voortgang en helpen je waar nodig. Ook kan je deelnemen aan vele small group trainingen en trajecten op ieder niveau. Kom langs en ontdek of onze persoonlijke aanpak past bij jou.

ben je klaar voor
duurzaam resultaat?

Je gezonde leefstijl eindelijk volhouden. Een fit, slank lijf en de energie om alles te doen wat voor jou belangrijk is. Blijvend.

Bij COMMIT focussen we op duurzaam resultaat. Op gedragsverandering, langdurig succes en persoonlijke begeleiding. Je wordt onderdeel van een gedreven én gezellige community. Ontdek nu hoe onze aanpak werkt.

Veelgestelde vragen

Je kan via effectieve small group trainingen deelnemen aan functional training, bootcamp, Fit Plus, Tabata en Bodypower. Als jouw favoriete les er niet tussen staat, laat ons weten welke je nog mist. We zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod.

Is het je eerste keer bij een small group training? Geen zorgen. De trainer legt je persoonlijk uit wat er gaat gebeuren, wat je moet doen en ondersteunt je tijdens de training.

Ja. We hebben privékleedkamers met ieder een eigen douche. Zowel de kleedkamers als de douches zijn van binnen af te sluiten. In de kluisjes kun je gemakkelijk je waardevolle spullen opbergen.

Nee, er is geen zwembad bij COMMIT.

Ja, daar hebben we verschillende mogelijkheden toe. Spreek een van onze medewerkers in de club aan om een afspraak in te plannen met een committed coach. Hij of zij zal jouw wensen met je bespreken.

Wel zien we de beste resultaten in de small group trainingen en het traject COMMIT. I DO. Als je de grootste impact wil maken op jouw fysieke en mentale gezondheid, raden we je aan daaraan deel te nemen.

Zeker. Zodra je de healthclub binnenkomt, vind je op verschillende plekken bordjes met het wifi-wachtwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen?